ALFIERI

Compania Alfieri ia naștere în anii ’70 din inițiativa familiei Massucco, și se distinge imediat prin selecția și distribuția de produse regionale de înaltă calitate. Din dorința de a propune pieței o pastă tradițională, tipic piemonteză, în anii 2000 familia Massucco pune bazele unui pastificiu unde produce paste cu ou, respectând cu strictețe rețeta familiei Massucco moștenită din generație în generație, oferind astfel un produs unic în calitate, autenticitate și savoare.

Comparare produse (0)


Riccioli al tartufo

RICCIOLI AL TARTUFO

O combinație delicioasă de făină de grâu, ou și trufe italiene de cea mai bună calitate. Combinația de ingrediente folos..

26,60 RON Fără TVA: 24,40 RON

Riccioli al Barolo

RICCIOLI AL BAROLO

Riccioli cu barolo sunt un tip de pastă cu adevarat unic, care vă vor oferi un gust plin de savoare și originalitate. O ..

19,48 RON Fără TVA: 17,87 RON

Riccioli ai porcini

RICCIOLI AI PORCINI

Am ales un produs de înaltă calitate și facut numai cu ingrediente naturale, rezultatul final fiind un triumf al gustulu..

20,78 RON Fără TVA: 19,06 RON

Riccioli Primavera

RICCIOLI PRIMAVERA

Dorești să aduci gust și culoare pe masa ta? Alege acest format de pastă care l-am selecționat pentru a aduce un plus de..

18,69 RON Fără TVA: 17,15 RON

Garganelli Primavera

GARGANELLI PRIMAVERA

Garganelli primavera sunt un tip de paste cu o textură poroasă, colectând perfect fiecare condiment. Colorate și delicio..

23,62 RON Fără TVA: 21,67 RON

Garganelli Paglia e Fieno

GARGANELLI PAGLIA E FIENO

Garganeli cu spanac, sunt unele din cele mai gustoase și delicioase paste cu ou și spanac. Disponibile într-un format pr..

25,81 RON Fără TVA: 23,68 RON

Farfalle Primavera

FARFALLE PRIMAVERA

Grija noastră pentru tine în alegerea produselor numai de înaltă calitate vă ajută la perfecționarea bucatariei dumneavo..

24,35 RON Fără TVA: 22,34 RON

Olio extra virgine di oliva

OLIO EXTRA VIRGINE DI OLIVA

..

47,50 RON Fără TVA: 43,58 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)