ASTORIA

Fondată în 1987 de o istorică familie de viticultori, “Astoria” aparținând lui Paolo și Giorgio Polegato, face din calitate principalul avantaj. Produsele Astoria sunt într-adevăr prezente în cele mai exclusive restaurante, “wine-bar” și cluburi din toată lumea. Astoria distribuie vinurile produse în propria cantină “Tenuta Val De Brun”, în inima DOCG Coneliano-Valdobbiadine. Patruzeci de hectare situate într-una dintre cele mai frumoase zone viticole din Italia, renumită pentru climatul său, atestă dulceață a dealurilor, și succesiunea armonioasă a podgoriilor. Compania leagă numele său la excelența produsului tradițional din Veneto : Prosecco; dar Astoria nu este doar Prosecco, de asemenea, produce vinuri precum Colli di Cocgneliano DOCG, Crevada și Corder, punând bază pe sprijinul tehnic al unui “staff” de mare competență și prestigiu.

Comparare produse (0)


"Fanò" ASOLO PROSECCO SUPERIORE  BRUT D.O.C.G.

"FANò" ASOLO PROSECCO SUPERIORE BRUT D.O.C.G.

"Fanò " este vinifict din struguri de soi Glera vii situate în zonele de deal "Asolano", în acele podgorii se vinifica ..

69,00 RON Fără TVA: 57,98 RON

Moscato Fashion Victim

MOSCATO FASHION VICTIM

Vin aromatic obținut din struguri de muscat, cu un moderat grad alcoolic, de culoare galben pai strălucitor. Cu arome ol..

49,98 RON Fără TVA: 42,00 RON

Moscato Rose Fashion Victim

MOSCATO ROSE FASHION VICTIM

Fashion Victim Rose este un vin spumant rose cu un perlage fin și persistent. De culoarea roz strălucitoare, fructat cu ..

52,50 RON Fără TVA: 44,12 RON

VALDOBBIADENE PROSECCO D.O.C.G. SUPERIORE CARTIZZE “ARZANÀ”

VALDOBBIADENE PROSECCO D.O.C.G. SUPERIORE CARTIZZE “ARZANÀ”

Ia viață în privilegiata zonă din Cartizze, inima D.O.C.G. al acestui vin minunat. Îl caracterizează un perlaje fin și c..

130,00 RON Fără TVA: 109,24 RON

VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE D.O.C.G. “DATED”

VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE D.O.C.G. “DATED”

Din selecția atentă și riguroasă a strugurilor de soi “GLERA “produși chiar în Tenuta Astoria ia naștere un Prosecco cu ..

75,00 RON Fără TVA: 63,03 RON

Astoria Lounge brut

ASTORIA LOUNGE BRUT

De culoare galben pai cu reflexe verzui, cu un perlage fin și persistent, oferă arome olfactive delicate cu o accentuată..

47,00 RON Fără TVA: 39,50 RON

9.5 Alcohol Free Zerotondo

9.5 ALCOHOL FREE ZEROTONDO

Suc din struguri, un spumant cu grad alcoolic 0. Produs cu drojdii bio, aromat și delicat cu un gust dulce răcoritor...

41,22 RON Fără TVA: 37,82 RON

CUVÉE “FASHION VICTIM”

CUVÉE “FASHION VICTIM”

De culoare galben pai cu reflexe verzui; perlage fin și persistent, oferă arome olfactive delicate și o accentuată notă ..

49,00 RON Fără TVA: 41,18 RON

ROSÉ FASHION VICTIM

ROSÉ FASHION VICTIM

Obținut din struguri produși pe colinele însorite ale Tenutei Val de Brun, cu o particulară metodă de vinificare se obți..

49,00 RON Fără TVA: 41,18 RON

9.5 Cold Wine Todo Modo

9.5 COLD WINE TODO MODO

Vin spumant de calitate superioară, cu un grad alcoolic moderat. La gust este plăcut și delicat adaptându-se foarte bine..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

9.5 Cold Wine

9.5 COLD WINE

Vin spumant sec cu grad alcoolic moderat, de culoare galben pai cu reflexe verzui, cu arome olfactive delicate de pere m..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

9.5 Cold Wine Red

9.5 COLD WINE RED

Vin spumant roșu, dulce și aromat, indicat pentru cocktail, se îmbină perfect cu produse din patiserie. Emană senzații o..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

9.5 Cold Wine Pink

9.5 COLD WINE PINK

Vin spumant rose extra dry cu un perlage fin și persistent și un grad alcoolic moderat. Se prezintă palatului delicat și..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)