BOSCA

Bosca este un “brand” din Canelli, care a produs și comercializat vin din generație în generație, de la 1831 până în prezent. Sediul operativ e situat în Costiglione d’Asti în provincia Asti. Specializată în producția de vinuri și spumant-uri, Bosca este cunoscută atât în Italia cât și în întreaga lume pentru unele dintre vinurile sale, printre care merită să amintim Asti, Verdi, Toselli și Sparklentini by Verdi. Vinurile produse de Bosca sunt fructul tradiției seculare, puse in valoare prin tradițiile sale și identitatea sa, dar sunt concepute pentru a satisface perfect cererea de socializare și cultură, care astăzi vine pusă produselor vinicole.

Comparare produse (0)


Verdi Spumante

VERDI SPUMANTE

Spumantul VERDI este un delicios spumant cu arome de fructe, cu un gust elegant și echilibrat, perfect pentru orice oca..

29,00 RON Fără TVA: 24,37 RON

STRAWBERRY SPARKLETINI

STRAWBERRY SPARKLETINI

Sparkletini este cel mai nou membru al familiei de băuturi spumant VERDI. Sparkletini este un fermecător spumant cu gust..

29,00 RON Fără TVA: 24,37 RON

TOSELLI

TOSELLI

Toată plăcerea mustului nimic mai mult, nici măcar alcool. În spumantul TOSELLI trăiesc particularitățile strugurilor al..

26,16 RON Fără TVA: 24,00 RON

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)