CECI

Era în 1938 cand Otello Ceci, își dă seama că în mica sa “Tratorie ", acel ritual minunat al strivirii strugurilor din octombrie, deveni vin și în același timp meseria sa și ai fiilor săi, astfel încât aproape 400 ditre cei mai buni viticultori din zonă, se întreceau în ai vinde cei mai buni struguri din viile lor. În anii ’90 intrară noi forțe , actuali nepoti și strănepoți. Și din acest punct, iau naștere produse, care nimeni nu și-ar fi imaginat că pot fi realizate, devenind în puțin timp una dintre podgoriile de referință în producția de Lambrusco de cea mai bună calitate. La scurt timp, compania se face cunoscută pe scena pieței naționale și internaționale. Cercetarea și inovația aduce “Cantina Ceci” pe culmile calității și cel de “packaging” în fruntea panoramei enologice italiene.

Comparare produse (0)


Otello Nero di Lambrusco 1813

OTELLO NERO DI LAMBRUSCO 1813

Este considerat capodopera Cantinei Ceci ! Culesul incepe in luna octombrie dupa care are loc macerarea pe propriile boa..

75,00 RON Fără TVA: 63,03 RON

OTELLO DRY 2

OTELLO DRY 2

Un vin armonios și echilibrat de culoare galben pai, un "blend" cu adevărat exclusiv, fiind obținut prin metoda CECI car..

75,00 RON Fără TVA: 63,03 RON

Decanta Bianco

DECANTA BIANCO

Perspectivele s-au schimbat !!!!!…Într-o sticlă cu un design revoluționar, care, atunci când este înclinat către 68,2 gr..

59,00 RON Fără TVA: 49,58 RON

OTELLO ROSÉ

OTELLO ROSÉ

Pornind de la spumantizarea cu antica metoda Martinotti, se obține un Rosé cu adevarat exuberant. Emană un parfum de tra..

79,00 RON Fără TVA: 66,39 RON

TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO

TO YOU BOLLE DI LAMBRUSCO ROSSO

Un Vin extraordinar de culoare bordo-roșu, cu parfum plin și învăluitor de căpșuni, mure și zmeură. Vin foarte versatil..

96,00 RON Fără TVA: 80,67 RON

Decanta Rosso

DECANTA ROSSO

Într-o sticlă revoluționara ca design, înclinată la 68,2 grade, devenind un decantor ce permite o optimă oxigenare a vin..

59,00 RON Fără TVA: 49,58 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)