FATTORI

Producator de o gamă largă de vinuri din Veneto, de la Soave la Valpolicella și Amarone. Fattori este o vinerie de absolut prestigiu, ale căror podgorii sunt expuse pe terenuri de o bogăție absolut unice. Terenuri pe care Fattori vrea să le conserve, cât mai posibil aplicând metode de cultivare la cele mai înalte standarde, respectând mediul înconjurător. Toate acestea, ajută la aducerea în cramă a strugurilor absolut sănătoși, păstrându-le identitatea terenurilor de origine. Se poate observa acest lucru degustând vinurile care sunt un simbol italian de eleganță; și eleganța e un dar înnăscut. Se poate rafina propriul comportament, avea grijă de aspectul propriu și urma cu atenție spusele lui Galateo, dar eleganța va rămâne întotdeauna ceva divers, o aură care se extinde în jurul celui care o posedă; acestea sunt vinurile lor !

Comparare produse (0)


Soave Classico "Runcaris" D.O.C.

SOAVE CLASSICO "RUNCARIS" D.O.C.

De culoare galben pai, cu reflexe verzui, cu arome olfactive de citrice, ierburi fine și salvie proaspătă. La gust&..

39,00 RON Fără TVA: 32,77 RON

Amarone della Valpolicella

AMARONE DELLA VALPOLICELLA

De culoare roșu rubin intens, corpolent și elegant cu parfumuri dulci de afine și cireșe coapte, cu accente de vanilie, ..

198,00 RON Fără TVA: 166,39 RON

Valpolicella D.O.C. "Col de la Bastia"

VALPOLICELLA D.O.C. "COL DE LA BASTIA"

Culoare roșu rubin, cu plăcute arome olfactive de cireșe și fructe de pădure. La gust se prezintă proaspăt cu tanini del..

56,00 RON Fără TVA: 47,06 RON

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)