PETRO VASELO

Crama Perto Vaselo isi pune bazele in anul 2002 in satul Petrovaselo, judetul Timis , avand ca obiectiv principal producerea vinurilor de calitate. Cu o suprafata de 42 hectare plantate pana in anul 2009, vin cultivate cele mai importante soiuri internationale si autoctone (Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra) a caror struguri vin utilizati pentru productia de vinuri linistite cat si pentru productia de vinuri spumant de calitate (VSQ). Filozofia companiei este o combinație perfectă de tradiție și avangardă. Fiecare decizie a companiei este de a urmări un singur obiectiv: păstrarea gustului unic și dinstinctiv al fiecărui vin, corespunzător podgoriei și teritoriului care îl generează. Faptul că strugurii vin culeși manual și colectați în lădițe specile, astfel încât să li se păstreze integritatea, urmând presarea imediată, acest lucru duce la obținerea unui must perfect, în care vin conservate prețioasele caracteristici a strugurilor și a teritoriului. Respectând teritoriul și acordând maximă atenție mediului înconjurător, vinurile lor au devenit inca din primii ani de productie un simbol al excelenței atat in Romania cat si pe plan international.

Comparare produse (0)


ALB de PETRO VASELO

ALB DE PETRO VASELO

De culoare galben stralucitor, cu nuante verzui.Cu arome proaspate de migdale, caise uscate şi citrice. La gust se prezi..

37,00 RON Fără TVA: 31,09 RON

BENDIS NADIR

BENDIS NADIR

Un vin spumant, care se caracterizează prin rotunjimea și densitatea de exprimare. Nasul explodează note de cireșe și ia..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

BENDIS ROSE

BENDIS ROSE

Senzual și efervescent, interpretare a eleganței soiului Pinot Noir, rafinat, modern, perfect pentru a-l savura împreună..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

OTARNITA

OTARNITA

De culoare rosu rubin tinde la granat odata cu invechirea. Note olfactive de fructe rosii mici, cum ar fi cireșe negre s..

70,00 RON Fără TVA: 58,82 RON

OVAȘ

OVAȘ

Ovas e o colină domoală cu expunere estică unde sunt cultivate două soiuri de viţă de vie: Merlot şi Cabernet Sauvignon...

75,00 RON Fără TVA: 63,03 RON

ROSE DE PETRO VASELO

ROSE DE PETRO VASELO

Obținut din 100% struguri Pinot Noir, cu o nuanță roz asemanatoare somonului. Mirosul este foarte fin și intens de fruct..

37,00 RON Fără TVA: 31,09 RON

ROSU DE PETRO VASELO

ROSU DE PETRO VASELO

Vin roșu de culoare vie și intensă cu reflexe de violet care persista în timp. Cu senzații olfactive de fructe roșii mic..

39,00 RON Fără TVA: 32,77 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)