SORDO

Crama se găsește langă Alba (Piemonte), în inima zonei Barolo. Produce vin de mai bine de trei generatii, de când bunicul Giuseppe îi punea bazele la inceputul sec. XX . Este o societate gestionată de familie, care de mai bine de trei generatii cultivă viță de vie, producand vinuri de calitate. În prezent e condusă de Giorgio Sordo, cu prețiosul contribut al soției Emanuela. Suprafața totală este de 52 hectare, din care 40 cu vii distribuite în cele mai prețioase zone din Barolo. Angajamentul de a menține traditia și atenția deosebită cu privire la cultivarea viței de vie, au contribuit la creșterea și succesul companiei la nivel mondial.


Comparare produse (0)


Barolo Cru' Perno

BAROLO CRU' PERNO

Culoare roșu granat, cu reflexe portocalii mai expresive cu trecerea anilor; cu arome olfactive delicate, intense, ample..

175,00 RON Fără TVA: 147,06 RON

Barolo D.O.C.G.

BAROLO D.O.C.G.

Renumit de secole și cunoscut în întreaga lume, Barolo este nobilul fiu al soiului Nebbiolo fiind legat de istoricul ren..

160,00 RON Fără TVA: 134,45 RON

Paola Sordo Prosecco di Valdobbiadene

PAOLA SORDO PROSECCO DI VALDOBBIADENE

Culoare galben pai strălucitoare cu reflexe verzui. Perlage delicat cu bule fine si persistente, parfum plăcut de flori ..

66,19 RON Fără TVA: 55,62 RON

Dolcetto d 'Alba

DOLCETTO D 'ALBA

Culoare roșu rubin cu sfumaturi violete, cu arome olfactive delicate, floreale, intense, ample și persistente cu un gust..

55,00 RON Fără TVA: 46,22 RON

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)