TENUTA CARRETTA

O podgorie minunată, reședință istorică a familiilor nobile, înconjurata de coline cultivate cu vita de vie, în centrul unei regiuni seculare nascuta pentru viticultura.

Suprafața actuală este circa 70 de hectare include complexul Tenuta Carretta în Piobesi d'Alba, alte podgorii frumoase în renumita zona  "Cannubi" Barolo, la "Poderi Tavoleto", în S. Rocco Seno d'Elvio, a "Cascina Bordino "Treiso și ferma" Il Palazzo ", în cătunul Madonna di Como din Alba.

Vița de vie și vinul sunt cultura, mândrie și pasiune adânc înrădăcinate într-o zonă renumita pentru calitatea vinului.


Comparare produse (0)


BARBARESCO "CASCINA BORDINO" D.O.C.G.

BARBARESCO "CASCINA BORDINO" D.O.C.G.

Barbaresco "Cascina Bordino" poarta numele fermei care domina viile din zona Treiso. Este un "singal vineyard" deținut î..

198,00 RON Fără TVA: 166,39 RON

Barolo "Cannubi" D.O.C.G.

BAROLO "CANNUBI" D.O.C.G.

Cannubi este Barolo Cru care se bucură de cea mai bună expunere și cel mai bun microclimat din zona Langhe. Barolo este ..

290,00 RON Fără TVA: 243,70 RON

Gavi Docg

GAVI DOCG

Gavi este facut din struguri Cortese cultivați în zona Monferrato, o varietate cu origini antice. Aroma intensa este ca..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

Roero Arneis "Canorei" Docg

ROERO ARNEIS "CANOREI" DOCG

Canorei este numele uneia dintre cele mai vechi vii de Arneis de la Tenuta Carretta. Astăzi, din aceste podgorii sunt se..

72,00 RON Fără TVA: 60,50 RON

Roero Arneis "Cayega" D.O.C.G.

ROERO ARNEIS "CAYEGA" D.O.C.G.

Mulțumita unui buchet floral și fructat amplu, cu un gust armonios și bine structurat, Cayega este perfect pentru orice ..

65,00 RON Fără TVA: 54,62 RON

LANGHE NEBBIOLO "PODIO" D.O.C.

LANGHE NEBBIOLO "PODIO" D.O.C.

Solul nisipos din zona Roero din care provine, îl caracterizează și îl distinge de majoritatea Langhe Nebbiolo, care de ..

90,00 RON Fără TVA: 75,63 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)