TENUTA SANT'ANNA

Tenuta Sant’Anna ia naștere la sfârșitul anilor ’60, în Loncon di Annone Veneto, în inima D.O.C.G. Lison Pramaggiore, unde încă din antica epocă Romană cultura viței de vie este tradiție înrădacinată. Compania se distinge imediat prin excelența produselor sale, precum și punerea în valoare a soiului de struguri unic; prioritatea sa fiind de a vinifica fiecare soi punând în valoare caracteristicile fiecăruia. Dotată de tehnologie la cel mai înalt nivel și competențe enologice profesionale, compania sa făcut remarcată prin calitatea dinstinctivă a propriilor vinuri, devenind astăzi una dintre cele mai importante realități viticole de pe scena vinului italian.


Comparare produse (0)


Pinot Grigio

PINOT GRIGIO

Culoare galben pai, de intensitate medie, cu parfum intens de flori de salcâm și fructe exotice. La gust prezintă&n..

45,00 RON Fără TVA: 37,82 RON

Chardonnay D.O.C.

CHARDONNAY D.O.C.

Culoare galben pai cu sfumaturi verzui, emană senzații olfactive de fructe tropicale mature și pere. Se prezintă palatul..

40,00 RON Fără TVA: 33,61 RON

Merlot P45

MERLOT P45

Vin roșu rubin profund. Buchetul reamintește olfatului senzația de fructe de pădure roșii mai ales mure. Gustul este moa..

39,00 RON Fără TVA: 32,77 RON

Cabernet Sauvignon P22

CABERNET SAUVIGNON P22

Vin roșu de culoare vie și intensă cu reflexe de violet care persista în timp. Cu senzații olfactive de fructe roșii mic..

39,00 RON Fără TVA: 32,77 RON

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)