TOSO

Toso s.p.a. este una dintre realitățile industriale cele mai moderne din sectorul vinului italian. Vin de calitate, realizat cu respect pentru tradiție. Întreaga filozofie a casei, care oferă o gamă largă de produse, cu peste 20 de milioane de sticle, care ajung în întreaga lume, se traduce în: “Înțelepciunea naturală de a bea” . Această frază dă sens muncii depuse de “Casa Toso “ zilnic dedicându-se vinului. Doar trei cuvinte , dar pline de simnificații: - înțepciunea constă în propunerea de produse de calitate și invitația la consumul responsabil -naturalul se regăsește în stilul companiei, de la filtro-purificarea apei la celulele fotovoltaice pentru producerea de energie regenerabilă - a bea completează perfect actul nutritiv împreună cu mâncarea la masă, pentru totala exaltare a aromelor și parfumurilor.


Comparare produse (0)


Vinchef

VINCHEF

Chiar si pentru a face cele mai simple lucruri in bucatarie trebuie experienta. De aceea a fost nevoie de multe teste și..

21,80 RON Fără TVA: 20,00 RON

MOSCATO SPUMANTE D.O.C.

MOSCATO SPUMANTE D.O.C.

Vin spumant dulce și aromat, în același timp, obținut din atenta selecție a strugurilor de muscat, de culoare galben pa..

29,00 RON Fără TVA: 24,37 RON

GRAN DESSERT

GRAN DESSERT

Spumant dulce, lejer aromat, cu un moderat grad de alcool, de culoare galben pai...

29,00 RON Fără TVA: 24,37 RON

FRAGOLINO ROSSO

FRAGOLINO ROSSO

Băutură aromatizată cu parfum plăcut și captivant unde aroma de căpșună predomină în savoare și intensitate...

29,00 RON Fără TVA: 24,37 RON

PROSECCO MILLESIMATO D.O.C.

PROSECCO MILLESIMATO D.O.C.

Culoare galben pai strălucitor, cu un perlage fin și persistent. Cu parfum fragrant care reamintește arome de măr, pară ..

39,00 RON Fără TVA: 32,77 RON

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)